Cartea de vizita ONLINE a oricarei companii este reprezentata prin site-ul oficial. Chiar daca vorbim de un site simplu de prezentare (servicii, echipa, contact), sau de un site de prezentare mai complex, acesta reprezinta in totalitate imaginea dar si “sediul” companiei in mediul ONLINE.
Suntem o echipa de tineri specializati pe crearea de site-uri si realizarea de pagini web, fiind condusi de profesionalism si o inclinatie spre succes.
Ne dorim a fi un partener de incredere pentru dezvoltarea afacerii viitorilor nostri clienti, crezand de asemeni in compatibilitatea dintre noi si ideile dumneavoastra de promovare a afacerilor, transpuse in imaginea unui website profesional.

Realizarea incepe cu un design layout sau design web pe care-l creem cu ajutorul programelor specializate in grafica, ulterior, avand acordul de a continua, vom merge spre pasii intermediari si necesari realizarii unui website, culminand cu produsul finit al muncii depuse de noi.
La sfarsit, echipa LionDesign, va ofera increderea unei bune functionalitati a website-ului, precum si o navigabilitate buna a acestuia, prin teste oferite clientilor, inainte de a lansa in mediul online, produsul rezultat in urma colaborarii.

Va oferim spre realizare urmatoarele:

 

Nu dispuneti inca de un LOGO, carti de vizita sau alte elemente ce reprezinta identitatea dvs vizuala?

Nimic mai simplu! Echipa noastra se poate ocupa de acest lucru; incepand de la LOGO-uri, carti de vizita, pliante, brosuri, etichete pentru produse, etc., facem ideea dumneavoastra sa devina realizabila imediat.
Pentru aceasta NU ezitati sa ne contactati si sa ne informati asupra lucrurilor indispensabile afacerii dumneavoastre.

 

Optimizarea unui site sau asa cum stiu toti, SEO – este folosit in peste 90% de site-urile din ROMANIA.
Acesta este un serviciu important pentru orice website.
SEO te ajuta sa urci in lista motoarelor de cautare dupa anumite cuvinte cheie (keywords), iar acest lucru duce la noi potentiali clienti pentru domeniul de activitate pe care il aveti.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu nu ezitati in a ne contacta

 

Doriti anumite detalii sau doriti sa colaborati cu noi? Nimic mai simplu!
Va stam la dispozitie, promitandu-va un parteneriat de succes. 

top
UA-49184693-1